Elérhetőségeink


1142 Budapest,
Erzsébet királyné útja 49.+361 7999 081
+361 3838 336
(telefon)


+361 7999 080
(fax)kozpont@zszszk.hu

Partnereink:

Gyógyszertárat ajánlunk

Jelzőrendszeres házi segítségnyújtás

 

A házi segítségnyújtás kiegészítő szolgáltatási formája a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás, amely a saját otthonukban élő, egészségi állapotuk és szociális helyzetük miatt rászoruló idős, valamint fogyatékkal élő személyeknek nyújt ellátást.
Segítségével fenntarthatók a biztonságos életvitel feltételei, krízishelyzetben lehetőséget nyújt az ellátást igénybevevő személynél történő gyors megjelenésre és segítségnyújtásra.

Az ellátás igénybevételének feltétele a saját vezetékes telefon, mivel az általunk biztosított szolgáltatás a vezetékes telefonvonalra kapcsolt segélyhívó telefonkészülékkel működik

A jelzőrendszeres házi segítségnyújtás folyamatos készenléti rendszerben működik. A diszpécser központ mely a Polgárőrség központjában működik segélyhívás esetén értesíti a készenlétben lévő gondozót, és informálja a rendelkezésre álló adatokról. A gondozó azonnal a helyszínre siet, a kiérkezés ideje maximum 30 perc lehet és intézkedik a megfelelő segítségről.

A hívás helyszínén megtett intézkedésről a gondozó visszajelez a diszpécser központnak, valamint kitölti a segélyhívási jegyzőkönyvet.

Ez a szolgáltatásunk sok esetben életmentő lehet.